15 Ocak 2013 Salı

Baba-Oğul Aşkı

Eşim ilk zamanlarda çok fazla müdahale edemiyordu. Hatta kucağına almaya bile korkuyordu. Fakat Arda büyüdükçe, baba-oğul arasındaki aşk daha da pekişti. 

İlk karelerde gördüğünüz gibi, baba ya çok tedirgin, ya da risk almamak için Arda'ya yattığı yerden yanaşmış sadece. Fakat git gide, tedirginliği atıp, daha rahat tutmaya başladı oğlunu.









Babasının en çok hayalini kurduğu şeylerden biri gerçekleşti. İlk kez Galatasaray maçını seyrettiler bilikte.







Babamız artık oğlunu özgürce kucağına alabiliyor ve onunla oynayabiliyor. İlk kareye bakarsanız, Arda'nın da babasının kucağında kendini ne kadar güvende hissettiğini görebilirsiniz. İkinci karede de Arda Batu ile babası keyifli dakikalar geçirirken, zavallı anne, evde temizlik ve ütü yaparak hafta sonunu heba ediyor. Çok yazık. Sanırım git gide baba-oğul'un geçirdiği dakikalar daha keyifli hale gelirken, annenin dakikaları daha da keyifsizleşecek. Kim ister ki, oğlu ile vakit geçirmek yerine temizlik yapsın. Ama yapılması gereken işler. Malesef... Bu arada ikinci kare gördüğünüz baykuş şapka da Z&S Bakeshop sakinlerinin üretimi....



Aşağıdaki karelerde, Arda'nın babasıyla Paladyum gezmesinde yaşadığı aşka şahit oluyorsunuz. Artık etrafı incelemeye başlayan oğlum, arada bir kendisiyle direk iletişime geçilmesinden de pek memnun. Yılbaşı yeni geçtiğinden Palladium'da süslemeler hala yerlerini koruyor. Pek bir renkli, pek bir ışıklı. Arda gözünü onlardan alamıyor. Bu arada sağdan soldan geçenlerde, 'Maşallah', oğlumun gözlerine hayran olmadan duramıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder