2 Nisan 2013 Salı

Odamıza geçiş ve yeni muzurluklar!

Arda artık büyük adam oldu. Odasında yalnız basına yatıyor iki gecedir. İşte odamızdaki ilk geceden bir kare. Ne kadar da huzurlu uyuyor boncuğum...

Üçüncü gün ne kadar uğraştıysam da beceremedim uyutmayı. İlla ki meme istiyordu. Acaba biberonla versem sütümü işe yarar mı diye düşündüm. Biberonu bir güzel içti. Sonra uyudu. Ertesi gün de yine emzirerek uyuttum. İşte 3. ve 4. geceden birer kare......



Oturabiliyor, dönebiliyor. Çok yaramaz oldu. Dün Palladium'da maydonozlari ağzına tikip durdu. Çok da komikti..... İşte bu anlardan bir kaç kare:


Hareketlenmeleri de cabası tabii ki. Yerinde duramıyor. Sürekli kucak istiyor, birşeyleri kurcalamak istiyor. Annem bununla başa çıkılmaz, bir yürüteç alalım.  Rahat edersin dedi. Palladium'a gittik. Yürüteçlere binince Arda'nın mutluluğunu görmeliydiniz... Hareket edebildiğini görünce ağzı kulaklarına vardı. Satış elemanı çocuğun peşinden fıldır fıldır gidiyordu. İşte bu anlardan da birkaç kare:











































Hele bir de şu sarı  araba motifli çok fonksiyonlu yürüteçe bakın. Arda içine biner binmez önce aynasını ayarladı. Sonra direksiyona yapıştı ve ağzı kulaklarına varan bir kahkaha attıktan sonra gaza bastı. Yürüteç aynı zamanda yanlardan ayarlanıp hoppalaya dönüşüyor. Hoppala olarak kullanırken çocuğu heyecanlandırmak için altında iki tane ışık var. Onlara basınca vınnnn diye motor sesi çıkıyor. Biz onu yanlışlıkla Arda'nın ayak hizasında unutmuşuz ki, Arda aynasını ayarlayıp direksiyonu kontrolu altına alır almaz gaza bastı:) Çok komikti. Gerçekten çok güldük. En sonunda doktor onaylamadığından almadık. Bacak ve kalça kaslarının gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Fakat içimde kaldı diyebilirim:)))












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder