22 Haziran 2013 Cumartesi

Yolculuk sıkıntıları

Canım bebeğim. 12 Haziran Çarşamba günü yola çıktık. Bursa'ya giderken, Orhangazi'de babanın müşterisi Kılıçlar'a uğradık. Seni orda çok  sevdiler. Ondan sonra da Bursa'ya dedenlere. Kalan tek büyük deden:))) Orda da kral gibi karşılandın. Hasan deden seninle saatlerce hayran hayran oynadı. 

Ertesi sabah 13'ünde Bursa'daki konsoloslukta randevumuza gittik. Pasaportunu yatırdık. İnşallah en kısa zamandan gelecek ve ilk doğumgününü Fransa'da kutlamak mümkün olacak. Konsolosluktan sonra dedenlere geri döndük. Biraz vakit geçirip çıktık. Türker abinlerle ve Zeliha Seniha ablanlarla buluştuk. Seniha ablanın işyerine gittik. Orda da seni herkes tanıyordu. 

Sonra geldik Kuşadası'na........

Fakat malesef yolda seni hastaettik. Yol boyunca hep terliydin. Hem İstanbul'dan Bursa'ya gelirken, hem de Bursa'dan Kuşadası'na gelirken. Her iki turda da kustun. ilkinde rengin de attı ama ikincisinde iyiydin. Sanırım yol tuttu dedik. Fakat Kuşadası'na gelince ateşin çıktı. Sağlık Ocağı'na gittik 38.5 ateşin vardı. Hemen bir çocuk doktoruna götürün dediler. Özel Kuşadası Hastanesi'nde Özgür Yurttaş'ı bulduk. Babanla aynı yaşta bir doktor. Muayane etti ve asıl problemin diş çıkarman olduğunu, bunun yanında ufak bir enfeksiyonun da olduğunu, umca adlı vücut direnişini artırıcı bir damla ile hallolacağını söyleyince sevindim. Ateşi çıkarsa da ibufen verin dedi. O gece ateşin çıktı. Ertesi gün yoktu. Burun akıntın da geçti fakat ertesi gün yine başladı. Sanırım tekrar üşüttük denizde. Bu sefer de doktor üç günlük düşük dozda bir antibiyotik önerdi. Adı Zitromax. Bu arada ben de faranjit oldum ve antibiyotik kullandım..

Zitromax ile iyileştin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder